Thuiswinkel Waarborg
Altijd gratis verzending
Alleen bij Partly.nl
Nu bij Partly.nl de voordeligste refurbished iPhones van Nederland!
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen thuis Gratis verzending! Veilig achteraf betalen

Samsung Galaxy S6 Onderdelen

Onderdelen voor de Galaxy S6

Er worden veel namaak onderdelen van twijfelachtige kwaliteit aangeboden. Voor elke reparatie wil je natuurlijk de beste onderdelen. Voor een mooi toestel als de Samsung Galaxy S6 wil je betrouwbare onderdelen gebruiken. Je zit er immers niet op te wachten dat er zich binnen de kortste keren opnieuw problemen voor doen. Ons assortiment bestaat daarom enkel uit de beste en geteste onderdelen. 

Snel in huis

Iedereen is tegenwoordig afhankelijk van zijn of haar smartphone. Een dag zonder is vaak erg lastig en daarom wil je de bestelde onderdelen snel in huis hebben. Wij hebben een zeer grote voorraad waardoor we alle onderdelen die op voorraad zijn en voor 17:00 uur zijn besteld, dezelfde dag al kunnen versturen. De dag erna kun jij aan de slag!

Gereedschap

Voor een reparatie heb je naast goede onderdelen ook bijpassend gereedschap nodig. Ook dit is iets waar wij in gespecialiseerd zijn. Met een reparatiesetje kun je snel aan de slag en voer je de reparatie veilig en professioneel uit. Mocht je er niet helemaal uitkomen wat je nodig hebt voor jouw reparatie, dan kun je contact met onze klantenservice opnemen.

Samsung Galaxy S6 Accessoires

Een smartphone is niet compleet zonder bijpassende accessoires. Denk hierbij niet alleen aan Samsung opladers, maar ook bijvoorbeeld Samsung Galaxy S6 hoesjes of selfiestokken. Maak je toestel zelf compleet met onze Samsung accessoires.

Artikelen 1 tot 16 van 17 in totaal

  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 17 in totaal

  1. 1
  2. 2
iDeal Credit card Overboeking Paypal Bitcoin Bancontact Mister cash Sofort Afterpay