Galaxy S8 Refurbished

De Refurbished Samsung Galaxy S8 is al eerder gebruikt, maar na een professionele controle, reiniging en eventuele reparatie is hij weer zo goed als nieuw. Hierdoor werkt de telefoon alsof hij nieuw is en dat terwijl de prijs een stuk lager is. Klinkt goed, toch? Wij zijn zo zeker van de kwaliteit, dat we maar liefst twee jaar garantie geven op de telefoon.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De bekende technologie tegen een lage prijs

De Samsung Galaxy S8 is een Android-smartphone en is het vervolg op de Samsung Galaxy S7. Met de Samsung Galaxy S8 is Samsung echter een andere weg ingeslagen. Het karakteristieke design van de Galaxy S reeks is behoorlijk veranderd. Zo is het scherm iets groter: 5,8 inch. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S8 geen home button meer en staat zelfs het Samsung logo niet meer in het scherm, maar enkel nog op de achterkant. Naast het uiterlijk is ook de binnenkant veranderd. Zo heeft de selfie camera nu 8 megapixels en beschikt de telefoon over een irisscan.

Het toestel wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel en USB adapter. 

Telefonische hulp door specialisten

Doordat wij een online webshop zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons bereiken via de volgende contactmogelijkheden:

- Telefoon: 030 227 0154
- E-mail: klantenservice@partly.nl
- Chat
- Facebook Messenger
- WhatsApp: 06 20 44 22 12 

Verzending & aftersales

De refurbished telefoons verzenden wij gratis en verzekerd. Heb je vragen over onze refurbished Samsungs? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154 of mail naar klantenservice@partly.nl