Galaxy S7 Edge Refurbished

Wil je een nieuwe telefoon aanschaffen, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is de Refurbished Samsung Galaxy S7 Edge echt wat voor jou. De telefoon is al eerder gebruikt, maar is daardoor uitvoerig gecontroleerd en waar nodig door professionals gereinigd en gerepareerd. Hierdoor functioneert de telefoon weer als nieuw. De Refurbished Samsung Galaxy S7 Edge is dus niet alleen een erg goede telefoon, hij is ook nog eens zeer goed geprijsd!
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De bekende technologie tegen een lage prijs

De Samsung Galaxy S7 Edge is een Android-smartphone en is het vervolg op de Samsung Galaxy S6 Edge. De functionaliteiten van de Samsung Galaxy S7 Edge zijn bijna gelijk aan die van de Samsung Galaxy S7. Er zijn echter een paar belangrijke verschillen. Zo is de Samsung Galaxy S7 Edge 5,5 inch, ten opzichte van de 5,1 inch van de Samsung Galaxy S7. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S7 Edge een licht gebogen scherm. Dit is niet alleen erg mooi, het is ook nog eens nuttig. Er kan namelijk geklikt en gescrolld worden met de zijkant van het scherm.

Het toestel wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel en USB adapter. 

Telefonische hulp door specialisten

Doordat wij een online webshop zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons bereiken via de volgende contactmogelijkheden:

- Telefoon: 030 227 0154
- E-mail: klantenservice@partly.nl
- Chat
- Facebook Messenger
- WhatsApp: 06 20 44 22 12 

Verzending & aftersales

De refurbished telefoons verzenden wij gratis en verzekerd. Heb je vragen over onze refurbished Samsungs? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154 of mail naar klantenservice@partly.nl