Galaxy S7 Refurbished

Galaxy S7 Refurbished

Wil je een nieuwe telefoon kopen, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is de Refurbished Samsung Galaxy S7 echt wat voor jou. Deze telefoon is eerder gebruikt, maar daarna op ruim twintig punten cosmetisch getest en waar nodig gerepareerd. Hierdoor krijg je bij Partly altijd een telefoon in zeer goede staat. Er is nog een groot verschil tussen een refurbished telefoon en een tweedehands telefoon. Een refurbished telefoon van Partly koop je namelijk met maar liefst 24 maanden garantie. 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De bekende technologie tegen een lage prijs

De Samsung Galaxy S7 is een zeer geavanceerde telefoon. Het scherm heeft een grootte van 5,1 inch. Ten opzichte van de Samsung Galaxy S6 heeft deze telefoon onder andere een betere camera, van 12 megapixels en glas dat stof- en waterbestendig is. Omdat het erg duur is om een nieuwe Samsung Galaxy S7 aan te schaffen, is een refurbished telefoon een uitstekend alternatief. De kwaliteit van nieuw, voor een voordelige prijs!

Het toestel wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel en USB adapter. 

Telefonische hulp door specialisten

Doordat wij een online webshop zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons bereiken via de volgende contactmogelijkheden:

- Telefoon: 030 227 0154
- E-mail: klantenservice@partly.nl
- Chat
- Facebook Messenger
- WhatsApp: 06 20 44 22 12 

Verzending & aftersales

De refurbished telefoons verzenden wij gratis en verzekerd. Heb je vragen over onze refurbished Samsungs? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154 of mail naar klantenservice@partly.nl