Galaxy S6 Edge Refurbished

Galaxy S6 Edge Refurbished

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon tegen een schappelijke prijs? Dan is de Refurbished Samsung Galaxy S6 Edge hiervoor uitermate geschikt. Deze telefoon is eerder gebruikt, maar daarna op ruim twintig punten cosmetisch getest en waar nodig gerepareerd. Hierdoor zijn de telefoons altijd in zeer goede staat. Een ander groot verschil met een tweedehands toestel, is de uitgebreide garantie die Partly levert. Wij zijn namelijk dusdanig overtuigd van onze producten, dat wij 24 maanden garantie geven op alle refurbished toestellen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De bekende technologie tegen een lage prijs

De Samsung Galaxy S6 Edge is een zeer geavanceerde telefoon uit de S6 serie. Het scherm heeft een grootte van 5,1 inch. De telefoon maakt haarscherpe foto’s met een camera met maar liefst 16 megapixels. Tevens is de telefoon goed beschermt, met een vingerafdrukscan. Omdat het erg duur is om een nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge aan te schaffen, is een refurbished telefoon een uitstekend alternatief. De kwaliteit van nieuw, voor een voordelige prijs!

Het toestel wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel en USB adapter. 

Telefonische hulp door specialisten

Doordat wij een online webshop zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons bereiken via de volgende contactmogelijkheden:

- Telefoon: 030 227 0154
- E-mail: klantenservice@partly.nl
- Chat
- Facebook Messenger
- WhatsApp: 06 20 44 22 12 

Verzending & aftersales

De refurbished telefoons verzenden wij gratis en verzekerd. Heb je vragen over onze refurbished Samsungs? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154 of mail naar klantenservice@partly.nl