Refurbished Samsung

Refurbished Samsung

Een refurbished Samsung Galaxy is een toestel dat al eerder is gebruikt. Deze toestellen worden specialisten technisch gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Het belangrijkste verschil met een tweedehands Samsung Galaxy is dat deze toestellen volledig gecontroleerd zijn op eventuele gebreken en bovendien mét gratis garantie worden verkocht.
Op deze manier geven wij de waardevolle Samsung toestellen een nieuw leven.  

Goedkoop & veilig een refurbished Samsung aanschaffen

Een Samsung Galaxy aanschaffen kan een prijzige aangelegenheid zijn, zelfs wanneer je dat tweedehands doet. Het particulier overnemen van zo’n prijzig toestel van iemand kan een risicovolle onderneming zijn. Dit is gelijk ook één van de belangrijkste verschillen tussen de aankoop van een tweedehands toestel en een gereviseerd toestel. Tweedehands toestellen zijn niet gecontroleerd op eventuele defecten en bovendien heb je geen enkele vorm van garantie hierop. Een refurbished Samsung kan hiervoor uitkomst bieden: de toestellen zijn van binnen en buiten schoongemaakt, gecontroleerd op defecten, waar nodig gerepareerd en worden ook nog eens met gratis garantie verkocht. Onze website maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding waarover alle gegevens veilig worden verstuurd. Kortom, goedkoop en veilig een refurbished Samsung Galaxy kopen kan makkelijk en snel bij ons! 

De technologie van een Samsung tegen een lagere prijs

Het idee van een refurbished Samsung Galaxy is om het toestel een nieuw leven te geven. Wij zetten ons om die reden in om oude toestellen niet verloren te laten gaan, maar nieuw leven in te blazen. Door de deskundigheid die wij de afgelopen jaren hebben verworven, zijn wij in staat gebruikte toestellen om te toveren tot nagenoeg nieuwe toestellen. Hierdoor kunnen wij de toestellen aanbieden tegen een lagere prijs dan de normale koopprijs van een nieuwe Samsung. Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs!

Telefonische hulp door specialisten

Doordat wij een online webshop zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een aankoop. Dit willen wij voorkomen door altijd telefonische hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn bereikbaar via onze klantenservice op (030) 227 0154. 

Verzending & aftersales

De gereviseerde toestellen verzenden wij gratis en verzekerd. Heb je vragen over onze refurbished Samsung Galaxy? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154.