Op tijd voor de kerst? Bestel voor 20 december: elke dag kortingen!

Tot 20 december kerstkorting!

iPhone X Refurbished

iPhone X Refurbished

Een nieuwe telefoon kopen kan soms erg duur zijn. De Refurbished Apple iPhone X is hiervoor een goede oplossing. De Refurbished Apple iPhone X is eerder gebruikt geweest. Hierna is hij op ruim 50 punten gecontroleerd, gereinigd en waar nodig gerepareerd. Een Refurbished Apple iPhone X functioneert dus alsof hij nieuw is. Het grote verschil: hij is een stuk goedkoper!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De nieuwste technieken tegen een voordelige prijs

Ten opzichte van de voorgaande iPhones, is de iPhone X op vele punten verbeterd. Zo is het de eerste iPhone met een OLED-scherm, gezichtsherkenning en zonder home button. Doordat er geen home button meer in het toestel zit, is er nog meer ruimte voor het mooie scherm, dat is gemaakt van Super Retina. Het iPhone X scherm is ook groter dan andere iPhone schermen: maar liefst 5,8 inch. Door alle vernieuwingen is de iPhone X relatief duur. Een refurbished iPhone X kan hierdoor een mooi alternatief zijn.

Het toestel wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel, USB adapter en tempered glass. 

Wij staan je graag te woord

Doordat wij een online webshop zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een aankoop. Wij willen dit graag oplossen, door zo veel mogelijk voor je klaar te staan. Voor al je vragen zijn onze specialisten op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons bereiken via de volgende contactmogelijkheden:

- Telefoon: 030 227 0154
- E-mail: klantenservice@partly.nl
- Chat
- Facebook Messenger
- WhatsApp: 06 20 44 22 12

Verzending

Al onze telefoons worden kosteloos en verzekerd verzonden. Jouw bestelling zal dus sowieso goed bij je terecht komen. Wanneer de telefoon op voorraad is, kun je zelf gebruikmaken van onze super snelle verzendmethodes!