iPhone SE Refurbished

iPhone SE Refurbished
De iPhone SE is qua design hetzelfde als de iPhone 5s, maar wat betreft functionaliteiten is dit een sterk verbeterd toestel. SE staat dan ook voor Special Edition. Ben jij op zoek naar een goede kwaliteit smartphone tegen scherpe prijs? Dan is de Refurbished iPhone SE echt wat voor jou
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wat je moet weten als je een iPhone SE overweegt

Wat je moet weten als je overweegt de Refurbished iPhone SE te kopen? De Refurbished iPhone SE komt in de volgende opslagcapaciteiten: 16GB en 64GB en is beschikbaar in de kleuren: Space Grey, Zilver, Goud en Rosé Goud:

De Apple iPhone SE vergeleken met de iPhone 6s

Dit Apple model is de opvolger van de iPhone 6, In uiterlijk zit het grootste verschil vooral in de nieuwe kleuren ten opzichte van de iPhone 6. Benieuwd waarin de Refurbished iPhone SE verbeterd is? Onderstaand hebben wij alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Beeldscherm: de SE heeft een 4 inch beeldscherm, waar de iPhone 6S met 4,7 inch beduidend groter is.
  • Design: de iPhone SE is een kopie van de Apple iPhone 5, de iPhone 6S heeft een vernieuwd design en de 3D touch technologie.
  • Technologie: hierin ontlopen de twee elkaar nauwelijks, met beide een A9-processor ingebouwd. Hiermee is de iPhone SE een goede budget optie of geschikt als instapmodel.

Waarom een Refurbished iPhone SE kopen?

Dit budgettoestel van Apple is als refurbished toestel nog voordeliger. Bespaar tot wel 70% op je zo goed als nieuwe smartphone. Een refurbished iPhone SE is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone SE. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op ruim 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone SE. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones SE verkopen. De refurbished iPhone SE is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten:

  • iPhone SE zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone SE licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone SE zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar klantenservice@partly.nl