iPhone 7 Refurbished

iPhone 7 Refurbished

De iPhone 7 is een zeer geavanceerd toestel en vergeleken met de iPhone 6 heeft dit toestel een verbeterde camera en stereospeakers voor een betere geluidservaring. Is dit iets wat jij zoekt in een Refurbished iPhone? Bekijk dan ons aanbod Refurbished iPhone 7.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wat je moet weten als je een iPhone 7 overweegt

Wat je moet weten als je overweegt de Refurbished iPhone 7 te kopen? De Refurbished iPhone 7 komt in de volgende opslagcapaciteiten: 32GB en 128GB en is beschikbaar in de kleuren: zwart, zilver, goud, rose goud en gitzwart:

Voordelen Refurbished iPhone 7

Dit Apple model is de opvolger van de iPhone 6, in uiterlijk zit het grootste verschil vooral in de nieuwe kleuren. Benieuwd waarin de Refurbished iPhone 7 verbeterd is? Onderstaand hebben wij alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Camara: deze is verbeterd en biedt optische beeldstabilisatie en verbeterde selfie camera
  • Beeldscherm: is 25% helderder
  • Met behulp van de A10- Fusion-processor is het toestel en energiezuiniger
  • Geluid: de stereospeaker zorgen voor een betere geluidservaring
  • De verschillende draadloze functies zijn verbeterd in stabiliteit

Waarom een Refurbished toestel kopen?

Een refurbished iPhone 7 is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone 7. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone 7. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones verkopen. Deze telefoon is bij Partly verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten

  • iPhone 7 zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone 7 licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone 7 zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar klantenservice@partly.nl