iPhone 6 Plus Refurbished

iPhone 6 Plus Refurbished
De iPhone 6 Plus heeft een scherm van 5,5 inch en maakt gebruik van de gebruiksvriendelijke multitouch-touchscreen technologie. Ben je op zoek naar groter formaat en betaalbaar toestel? Wellicht is de Refurbished iPhone 6 Plus wat voor jou?
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Belangrijk om te weten bij een Apple iPhone 6 Plus

Wat je moet weten als je overweegt de Refurbished iPhone 6 Plus te kopen? refurbished iPhone 6 Plus is verkrijgbaar met 16GB en 64GB aan opslaggeheugen en wordt geleverd in de kleuren: Space Grey, Zilver en Goud:

Vergelijk de iPhone 6 met de iPhone 6 Plus

Voor de iPhone 6 kon er blind worden gekozen voor het nieuwste toestel. Met de iPhone 6 Plus is er een nieuw dilemma, namelijk kies je voor de iPhone 6 of iPhone 6 Plus? Onderstaand hebben wij alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Schermgrootte: met 5.5 inch is de 6 Plus een stuk groter dan zijn kleinere broertje met 4.7 inch. Hierdoor ligt het toestel anders in je hand en broekzak.
  • Camera: beide toestellen hebben dezelfde camera. Het enige verschil is dat de Plus beschikt over een optische beeldstabilisatie.

Samengevat is het grote verschil tussen beide het formaat, als jij je telefoon veel gebruikt om te gamen en voor het bekijken van video’s dan is dit wellicht een goede keuze.

Waarom een Refurbished iPhone 6 Plus kopen?

Een refurbished iPhone 8 is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone 6 Plus. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone 6 Plus. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones verkopen. Deze telefoon is bij Partly verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten

  • iPhone 6 Plus zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone 6 Plus licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone 6 Plus zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar [email protected]