iPhone 6 Refurbished

iPhone 6 Refurbished
Ten opzichte van de iPhone 5S is de iPhone 6 een geheel nieuwe uitvoering. De processor is nog sneller dan zijn voorganger. Ook is de camera aan zowel de voor- als achterkant verbeterd. Bekijk ons aanbod Refurbished iPhones 6, wellicht is dit het toestel dat je zoekt.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De kleuren en GB’s van de iPhone 6

Wat je moet weten als je overweegt de Refurbished iPhone 6 te kopen? De refurbished iPhone 6 is verkrijgbaar met 16GB en 64GB aan opslaggeheugen en wordt geleverd in de kleuren: Space Grey, Zilver en Goud:

Wat je moet weten over de Refurbished iPhone 6

De iPhone 6 heeft net als zijn voorganger een aluminium behuizing. Dit toestel heeft een 4,7 inch scherm met 3D Touch en maakt gebruik van iOS als besturingssysteem. Onderstaand hebben wij alle voordelen op een rijtje gezet:

 • Schermgrootte: 4.7 inch
 • Beeldscherm: 4,7 inch met een resolutie van 1334 bij 750 pixels.
 • Hardware: Dit toestel heeft Apple A8 processor met een werkgeheugen van 1GB
 • De camera heeft een resolutie van 8 megapixel en een frontcamera met 1.2 megapixels.
 • Waarom een Refurbished iPhone 6 kopen?

  Een refurbished iPhone 6 is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone 6. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone 6. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones verkopen. Deze telefoon is bij Partly verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten

  • iPhone 6 zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone 6 licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone 6 zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
  De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar [email protected]