iPhone 5S Refurbished

iPhone 5S Refurbished

Ten opzichte van de iPhone 5 en iPhone 5C is de iPhone 5S de meest geavanceerde versie. Het toestel is voorzien van een Touch ID, heeft een 64 bit-processor en wordt geleverd met iOS software. Al deze uitgebreide capaciteiten maken de iPhone 5S een kostbaar toestel. Een refurbished iPhone is eerder gebruikt geweest. Door professionele controle en indien nodig reparaties, wordt het toestel omgetoverd tot een nagenoeg nieuw toestel. De prijs van een refurbished iPhone 5S ligt hierdoor aanzienlijk lager dan een nieuw toestel.

1 artikel

per pagina
Aflopend sorteren

1 artikel

per pagina
Aflopend sorteren

Refurbished iPhone 5S aanschaffen

De prijs van een nieuwe iPhone kan erg hoog zijn, waardoor het kopen van een refurbished iPhone uitkomst kan bieden. Een refurbished iPhone is eerder gebruikt geweest. Door professionele en technische controle, reiniging en indien nodig reparaties, wordt het toestel omgetoverd tot een nagenoeg nieuw toestel. De prijs van een refurbished iPhone 5S ligt hierdoor aanzienlijk lager dan een nieuw toestel. Het voordeel van een refurbished iPhone ten opzichte van een tweedehands toestel is de deskundige controle en garantie. Partly biedt namelijk gratis garantie bij aankoop van een refurbished iPhone. Door onze jarenlange ervaring met iPhone reparaties, bezitten wij de deskundigheid om oude toestellen nieuw leven in te blazen. 

De capaciteit van een iPhone 5S

Ten opzichte van de iPhone 5 en iPhone 5C is de iPhone 5S de meest geavanceerde versie. Het toestel is voorzien van een Touch ID, heeft een 64 bit-processor en wordt geleverd met iOS software. Al deze uitgebreide capaciteiten maken de iPhone 5S een kostbaar toestel. Door aanschaf van een gereviseerd toestel is het mogelijk om de iPhone 5S aan te schaffen tegen een veel lagere prijs. 
 

Verzending & aftersales

De refurbished iPhones verzenden wij gratis en verzekerd. Heb je vragen over onze refurbished iPhones? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154.