iPhone 5S Refurbished

iPhone 5S Refurbished

Ten opzichte van de iPhone 5 en iPhone 5C is de iPhone 5S de meest geavanceerde versie. Het toestel is voorzien van een Touch ID, heeft een 64 bit-processor en wordt geleverd met iOS software. Al deze uitgebreide capaciteiten maken de iPhone 5S een kostbaar toestel. Een refurbished iPhone is eerder gebruikt geweest. Door professionele controle en indien nodig reparaties, wordt het toestel omgetoverd tot een nagenoeg nieuw toestel. De prijs van een refurbished iPhone 5S ligt hierdoor aanzienlijk lager dan een nieuw toestel.

3 artikelen

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone 5S 16GB Space Grey 11490
  Refurbished Apple iPhone 5S 16GB Space Grey
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  109,00

 2. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone 5S 32GB Space Grey 11502
  Refurbished Apple iPhone 5S 32GB Space Grey
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  139,00

 3. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone 5S 64GB Space Grey 11514
  Refurbished Apple iPhone 5S 64GB Space Grey
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  159,00

3 artikelen

per pagina
Aflopend sorteren

Refurbished iPhone 5S aanschaffen

De prijs van een nieuwe iPhone kan erg hoog zijn, waardoor het kopen van een refurbished iPhone uitkomst kan bieden. Een refurbished iPhone is eerder gebruikt geweest. Door professionele en technische controle, reiniging en indien nodig reparaties, wordt het toestel omgetoverd tot een nagenoeg nieuw toestel. De prijs van een refurbished iPhone 5S ligt hierdoor aanzienlijk lager dan een nieuw toestel. Het voordeel van een refurbished iPhone ten opzichte van een tweedehands toestel is de deskundige controle en garantie. Partly biedt namelijk gratis garantie bij aankoop van een refurbished iPhone. Door onze jarenlange ervaring met iPhone reparaties, bezitten wij de deskundigheid om oude toestellen nieuw leven in te blazen. 

De capaciteit van een iPhone 5S

Ten opzichte van de iPhone 5 en iPhone 5C is de iPhone 5S de meest geavanceerde versie. Het toestel is voorzien van een Touch ID, heeft een 64 bit-processor en wordt geleverd met iOS software. Al deze uitgebreide capaciteiten maken de iPhone 5S een kostbaar toestel. Door aanschaf van een gereviseerd toestel is het mogelijk om de iPhone 5S aan te schaffen tegen een veel lagere prijs. 
 

Verzending & aftersales

De refurbished iPhones verzenden wij gratis en verzekerd. Heb je vragen over onze refurbished iPhones? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154.