Nu €10,- korting op alle refurbished

€10,- korting op refurbished

iPhone 5C Refurbished

iPhone 5C Refurbished

De iPhone 5C is het budget model uit de iPhone 5 reeks. Het toestel is van plastic en voorzien van een mooie vormgeving. Een refurbished iPhone 5C is een toestel dat al eerder gebruikt is. Hierdoor is de prijs lager dan bij een nieuw toestel. Door professionele technische controle, reiniging en indien nodig reparaties is het toestel nagenoeg gelijk aan een nieuw exemplaar. Een refurbished iPhone is dus voordelig én van goede kwaliteit!

3 artikelen

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone 5C 16GB Blauw 11430
  Refurbished Apple iPhone 5C 16GB Blauw
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  114,00

 2. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone 5C 8GB Blauw 11450
  Refurbished Apple iPhone 5C 8GB Blauw
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  109,00

3 artikelen

per pagina
Aflopend sorteren

Goedkoop en veilig een refurbished iPhone aanschaffen

Wanneer je voor veel geld een nieuwe iPhone koopt, wil je dat dit veilig gebeurt en dat de prijs goed is. Bij tweedehands iPhones is dit niet altijd het geval. Refurbished iPhones worden echter altijd door specialisten gecontroleerd op cosmetische en technische mankementen. Hierna wordt de refurbished iPhone waar nodig gerepareerd. Twijfel je toch nog over de kwaliteit? Geen probleem! Wij zijn zo zeker van onze zaak, dat we 30 dagen bedenktijd én gratis garantie aanbieden bij elke refurbished iPhone. Onze website maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding waarover alle gegevens veilig worden verstuurd. Dit alles maakt dat je zeker bent van de juiste kwaliteit voor het juiste bedrag!

iPhone 5C

De iPhone 5C is het budget model uit de iPhone 5 reeks. Het toestel is van plastic en voorzien van een mooie vormgeving. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, groen, geel en roze. De prestaties zijn gelijk aan die van de iPhone 5. De iPhone 5C is voorzien van 8GB of 16GB geheugen. Het toestel wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel en USB-adapter.

Garantie

Partly biedt gratis garantie aan wanneer er zich defecten aan het toestel voordoen die niet door buitenaf zijn ontstaan. Mede door deze garantie is er weinig verschil tussen een refurbished iPhone en een nieuw toestel. 

Hulp bij installeren

Heb je vragen over een refurbished iPhone 5C? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154 of mail naar [email protected]