iPhone XS Max refurbished

iPhone XS Max refurbished

De iPhone XS Max is de de grote broer van de iPhone XS, net als de XS heeft de iPhone XS Max een randloos OLED-scherm. Ben jij op zoek naar een krachtig toestel met imposant scherm dan is dit toestel wellicht iets voor jou?

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De kwalitatieve Refurbished iPhone XS Max

De iPhone XS Max is een hoge kwaliteit Apple toestel en sinds 2019 verkrijgbaar bij Partly. Wil je de Refurbished iPhone XS Max kopen dan is het handig om te weten dat deze beschikbaar is in de volgende opslagcapaciteiten: 64GB, 256GB of 512GB en beschikbaar in 3 kleuren: Zwart, Zilver en Goud.

Formaat van de iPhone XS Max

De iPhone Max valt direct op door zijn imposante uiterlijk. Met een 6,5-inch scherm is dit het grootste scherm ooit op een iPhone, waar vanwege het vrijwel randloze scherm, is dit niet de grootste telefoon van Apple ooit.

Voordelen van een Refurbished iPhone XS Max

Niet alleen het randloze OLED-scherm en de krachtige hardware maken de refurbished iPhone XS Max van hoge kwaliteit, ook de camera en het elegante design maken het verschil. Hier alle voordelen van de Apple iPhone XS Max op een rijtje:

  • Retina OLED met 3D Touch, True Tone en P3
  • Krachtige en toekomstgerichte hardware
  • Fel verbeterde camera waarmee je alles lukt

Waarom een Refurbished iPhone XS Max?

Een refurbished iPhone XS Max is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone XS Max. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op ruim 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone XS Max. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished toestellen verkopen.

  • iPhone XS Max zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone XS Max licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone XS Max zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
Deze verschillende gradaties in kwaliteit hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk apparaat is getest en functioneert volledig. Gezien wij enkel online actief zijn, kan het zo zijn dat je bij je aankoop wel de deskundigheid in een winkel mist. Dit willen wij voorkomen door je onze hulp te bieden bij het installeren en bij eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kan ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar klantenservice@partly.nl