iPhone X refurbished

De iPhone X heeft een grote verandering ondergaan ten opzichte van de iPhone 8. Met een nieuw uiterlijk het verdwijnen van de thuisknop en de introductie van Face-ID is dit wellicht de refurbished smartphone die jij zoekt?

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kleuren en GB’s van de iPhone X

De Refurbished iPhone X is in 2017 gelanceerd en sinds 2018 als refurbished toestel verkrijgbaar bij Partly. De iPhone X komt in de volgende opslagcapaciteiten: 64GB en 256GB en is verkrijgbaar in Zilver en Zwart:

Specificaties van de Refurbished iPhone X

De iPhone X is de eerste iPhone met een OLED-scherm, gezichtsherkenning en zonder home button. Doordat er geen home button meer in het toestel zit, is er nog meer ruimte voor het mooie scherm, dat is gemaakt van Super Retina. Het iPhone X scherm is ook groter dan andere iPhone schermen: maar liefst 5,8 inch. Zie hier alle voordelen op een rijtje:

  • Randloos OLED-scherm
  • Retina Display met hogere pixeldichtheid
  • TrueDepth camera

Het design van de Refurbished iPhone X

Het design van de Refurbished iPhone X wordt gekenmerkt door het ontbreken van de home button. De elegante randen zijn van roestvrijstaal en zowel de voor als achterkant zijn van glas. Het 5,8-inch retina OLED-scherm is vrijwel randloos met een Retina-resolutie 2346 x 1125 pixels. Met de True Tone functionaliteit kleurt het scherm mee met het omgevingslicht.

Waarom een Refurbished iPhone X kopen?

Een refurbished iPhone X is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuw Apple iPhone X. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op ruim 50 punten en waar nodig vindt er een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone X. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones X verkopen. De refurbished iPhone X is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten:

  • iPhone X zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone X licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone X zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
Deze verschillende gradaties in kwaliteit hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk apparaat is getest en functioneert volledig. Gezien wij enkel online actief zijn, kan het zo zijn dat je bij je aankoop wel de deskundigheid in een winkel mist. Dit willen wij voorkomen door je onze hulp te bieden bij het installeren en bij eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kan ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar klantenservice@partly.nl