iPhone 8 Plus refurbished

iPhone 8 Plus refurbished

De iPhone 8 Plus is de de grote variant van de iPhone 8 . Naast het formaat is het grote verschil de dubbele camera van de iPhone 8 Plus. Overweeg je een groter formaat iPhone met een verbeterde camera te kopen? Wellicht is de Refurbished iPhone 8 Plus dan wat voor jou.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Belangrijk om te weten over de iPhone 8 Plus

Wat je moet weten als je overweegt de Refurbished iPhone 8 Plus te kopen? Het scherm heeft een grootte van 5,5 inch. Qua uiterlijk zit het grootste verschil met de voorgaande edities in de behuizing. Deze is namelijk van glas en niet meer van aluminium. De iPhone 8 Plus komt in de opslagcapaciteiten: 64GB en 256GB en is beschikbaar in de kleuren: zilver, space grey, rood en goud:

Het verschil tussen de iPhone 8 Plus en iPhone 8

Beide toestellen hebben veel overeenkomst, toch zijn er ook een aantal verschillen. Hieronder de grootste verschillen op een rijtje:

  • Formaat: de iPhone 8 Plus 158,4 mm lang, 78,1 mm breed en 7,5, mm dik tegenover de iPhone 8 die 138,4 mm lang, 67,3 mm breed en 7,3 mm dik is.
  • Beeldscherm: Met een 5,5-inch scherm en een resolutie van 1920 x 1080 pixels is het scherm van de iPhone 8 Plus een groter dan de iPhone 8 met 5,5-inch. Beide toestellen hebben een Retina HD-scherm.
  • Camera: De iPhone 8 Plus heeft een dubbele camera waarin een groothoek en telelens gecombineerd worden inclusief 10x digitale zoom. De iPhone 8 heeft een enkele camera met maximaal 5x digitale zoom.

Waarom een Refurbished toestel kopen?

Een refurbished iPhone 8 Plus is al eerder in gebruik geweest maar is nog van dezelfde hoogstaande kwaliteit als een nieuwe iPhone 8 Plus. Onze Apple specialisten reinigen het gebruikte toestel grondig, controleren het toestel op 50 punten en waar nodig vindt een reparatie plaats. Daarnaast krijg je bij Partly twee jaar garantie op de refurbished iPhone 8 Plus. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij enkel hoogwaardige refurbished iPhones verkopen. Deze telefoon is bij Partly verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten

  • iPhone 8 Plus zo goed als nieuw - Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is minimaal 99% krasvrij.
  • iPhone 8 Plus licht gebruikt - Het scherm van het toestel is minimaal 90% krasvrij. Dit zijn lichte krasjes die je niet voelt en enkel met goed licht kan zien.
  • iPhone 8 Plus zichtbaar gebruikt - Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel kan lichte gebruikersschade zichtbaar zijn.
De verschillende kwaliteit gradaties hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig. Doordat wij alleen online actief zijn, kan het zo zijn dat je de deskundigheid in een winkel mist bij een eventuele aankoop. Dit willen wij voorkomen door hulp te bieden bij de installatie en eventuele overige vragen. Onze specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (030) 227 0154 of mailen naar klantenservice@partly.nl