Refurbished Apple iPhone XR 64GB Rood

Gegroepeerde product items
Kwaliteit Prijs  
Zichtbaar gebruikt
599,00
599,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Licht gebruikt
629,00
629,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Zo goed als nieuw
649,00
649,00 excl. BTW
Marge (geen BTW)
2-5 dagen levertijd
Lees meer over het verschil tussen Marge en BTW toestellen
Lees meer over onze kwaliteit en sterrenklassificate

Verschillende kwaliteiten

Let op: de kwaliteiten hebben enkel betrekking op de cosmetische staat. Elk toestel is getest en functioneert volledig.

Marge-producten functioneren net zo goed als BTW-toestellen. Marge-producten zijn goedkoper omdat deze anders zijn ingekocht en hier geen BTW over hoeft worden betaald.

Partly hanteert drie categorieën om de kwaliteit van een refurbished toestel aan te duiden. Dit wordt gedaan om een duidelijk beeld te scheppen van de telefoons die te koop staan. Tevens is het hierdoor mogelijk om een goedkopere telefoon aan te schaffen, wanneer je de staat van het toestel minder belangrijk vindt. De categorieën zijn als volgt ingedeeld: 

Beoordeling van het toestel

Hoe ziet het toestel eruit?

Het toestel is zo goed als nieuw. Zowel het scherm als de achterkant van de telefoon is krasvrij. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.

Het scherm van het toestel is 99% krasvrij. Op de achterkant van het toestel is zeer lichte gebruikersschade zichtbaar. Dit zullen voornamelijk minieme krasjes zijn. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.

Zowel op het scherm als op de achterkant van het toestel is lichte gebruikersschade zichtbaar. Dit zijn voornamelijk zeer kleine krasjes. De ‘binnenkant’ van de iPhone is in perfecte staat.  

Wat zijn Marge-toestellen?

Marge-toestellen zijn apparaten die door Partly direct vanaf een consument is ingekocht. Hierover hoeven consumenten geen BTW te betalen. Hierdoor is het toestel extra voordelig voor jou! Grijp snel je kans, want op is op.

Is de kwaliteit anders?

Nee. De toestellen worden op precies dezelfde manier getest. De kwaliteit is dus precies hetzelfde. Wel wordt er onderscheid gemaakt in cosmetische kwaliteit door middel van onze sterrenklassificatie.

Heb je 3 of meer refurbished toestellen nodig? Neem dan contact op met de klantenservice voor een aanbieding op maat.
Specificaties
Productnummer13348
Opslagruimte64GB
KleurRood
Gereduceerde reparatieprijs

Laat jij je toestel wel eens vallen? Geen nood , voor alle toestellen die bij Partly zijn gekocht geldt een gereduceerde prijs voor de reparatie.

Bekijk voorwaarden