Nu €10,- korting op alle refurbished

€10,- korting op refurbished

Otterbox Utility Latch II Case 10 inch

Specificaties
Productnummer77-30408
EAN660543022824
MSRP Price€ 49,99
49,99
41,31 excl. BTW
Dit product is Uitverkocht
Beschrijving

Het ultieme hulpmiddel voor uw tablet

Het originele Latch model bleek een groot succes en zeer nuttig voor vele gebruikers. Wanneer Otterbox de kans krijgt om een nieuw en innovatief model te ontwikkelen pakken zij dit met beide handen aan. De Latch II kenmerkt zich door een draaibare handriem waarmee u de tablet zowel in portret als in landschap mode kunt vasthouden. De verbeterde tablet riemlussen zijn gemaakt van duurzaam hypalon en vergroten de duurzaamheid. De Latch II is ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd. Gebruikt u een tablet in het magazijn, in de buitendienst als bezorger of op locatie om data te verzamelen? Met de Otterbox Latch II houdt u de tablet altijd bij de hand.

Draaibare draagband voor uw hand

De stevige draagband kan met het dubbele klittenband op maat worden bevestigd en past om bijna iedere hand. De comfortabele band is volledig gevoerd. En voor nog meer comfort is de band ook nog te draaien zodat u de tablet zowel in horizontale als in verticale positie kunt vast houden.

Brede draagband voor uw been

Otterbox geeft u de volledige vrijheid met de brede draagband voor uw been. U gelooft het of niet, maar soms heeft u een situatie waarbij u geen handen meer vrijheeft en toch uw tablet functioneel bij u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld als fietskoerier, pakketbezorger, vliegtuigpiloot of excursiebegeleider. De brede draagband is met een stevige klittenband sluiting op maat te bevestigen om uw been.

Hoofdsteun voor in de auto

De brede draagband kunt u ook als hoofdsteun gebruiken in uw auto. Een perfecte positie voor uw tablet om de passagiers op de achterbank te vermaken.

Grote S-biner

De Latch II wordt geleverd inclusief n grote S-biner haak. De Latch II heeft verschillende riemlussen waar u de S-biner aan kunt vastmaken. Geniet van de vele mogelijkheden die de Latch II u te bieden heeft.

Lange draagband voor uw nek

Draag uw tablet om uw schouder of om uw nek met de lange, verstelbare draagband.

Handig opbergtasje met extra functie

De brede draagband, de lange draagband en de S-biner haak kunnen handig worden opgeborgen in het daarvoor bedoelde opbergtasje. Normaal gesproken is het onhandig om alle draagbanden en losse accessoires mee te nemen, maar met dit unieke product is overal over na gedacht!! Het opbergtasje is te bevestigen met 2 kleine S-biners haakjes aan de Latch II zodat u altijd alles mee heeft. Daarnaast is de onderkant van het draagtasje gemaakt van antislip materiaal en kunt u het tasje gebruiken als tablet stand.

Kenmerken:

 • Utility Latch II is het ultieme hulpmiddel voor uw tablet
 • Sterke hypalon tablet riemlussen, ontworpen om de duurzaamheid te vergroten
 • Gevoerde draagband voor uw hand met klittenband sluiting
 • Draaibare draagband, gebruik uw tablet in portret en landschap mode
 • Brede draagband met stevige klittenband sluiting
 • Hoofdsteun houder voor in de auto
 • Grote S-biner haak, bevestig uw tablet aan uw tas, kast of een handige plek
 • Lange draagband, draag uw tablet om uw schouder of nek
 • Opbergtasje met riemlusjes en twee kleine S-biners haakjes
 • Opbergtasje heeft antislip onderkant en is te gebruiken als tablet stand
 • Geschikt voor tablets van 10 inch
 • Inclusief: Utility Latch II met hand draagband, 1x brede draagband, 1x lange draagband, 1x grote S-biner, 2x kleine S-biner, 1x draagtas
Specificaties
Productnummer77-30408
EAN660543022824
MSRP Price€ 49,99
Klantenservice
Onze klantenservice is bereikbaar
Bel op 030 227 0154