Samsung Galaxy J onderdelen kopen op Partly? Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met onderdelen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire onderdelen zijn voor jou uitgezocht zodat jij je Samsung Galaxy J kunt repareren! Van scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly.

Resultaat 1–24 van de 143 resultaten wordt getoond

Samsung Galaxy J1 scherm (origineel)

Morgen in huis

v.a.  32,95
Blauw
Wit
Zwart

Samsung Galaxy J1 achterkant (origineel)

Morgen in huis

v.a.  8,95
Blauw
Wit
Zwart

Samsung Galaxy J1 2016 achterkant (origineel)

Morgen in huis

v.a.  14,95
Goud
Wit
Zwart

Samsung Galaxy J1 2016 scherm en AMOLED (origineel)

Morgen in huis

v.a.  47,95
Goud
Wit
Zwart

Samsung Galaxy J1 2016 home button

Morgen in huis

 9,95
Goud
Wit
Zwart

Samsung Galaxy J2 pro 2018 achterkant (origineel)

Morgen in huis

 19,95
Goud
Zilver
Zwart

Samsung Galaxy J3 2016 scherm en AMOLED (origineel)

Morgen in huis

v.a.  34,95
Goud
Wit
Zwart

Samsung Galaxy J onderdelen koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. En daarom heeft Partly ervoor gekozen dat je dit eenvoudig zelf moet kunnen repareren. Want je legt je Samsung Galaxy J wanneer die kapot toch niet in de keukenlade? Om jou te helpen hebben wij een compleet onderdelen en gereedschap assortiment opgesteld, zodat je bij ons alles kunt vinden om je Samsung Galaxy J zelf te maken. Van het scherm en batterij tot aan de laatste schroefjes, je vindt het op Partly. Onze onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn stuk voor stuk getest.

Niet alleen het scherm gaat regelmatig kapot, een Samsung Galaxy J bevat veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals een batterij en dock connector. Naarmate de Samsung Galaxy J ouder wordt of intensief wordt gebruikt, zal het toestel achter uit gaan. En dit kan je gewoon zelf doen! Voor dit soort problemen bieden wij vervangingsonderdelen aan zodat de levensduur van je Samsung Galaxy J verlengd kan worden.

Voor welke Samsung Galaxy J modelnummers zijn deze onderdelen geschikt?

De Samsung onderdelen van Partly zijn geschikt voor de Samsung Galaxy J en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: .

Samsung Galaxy J reparatie bespaart jouw geld en ons milieu

Veel mensen weten simpelweg niet dat een Samsung Galaxy J vaak eenvoudig te herstellen is. Vaak wordt er gedacht dat het toestel het niet meer waard is omdat de reparatie te duur is. Maar niets is minder waar. Door zelf je Samsung Galaxy J te repareren bespaar je geld en het milieu. Kies duurzaam en repareer je kapotte Samsung Galaxy J met onze Samsung onderdelen en het gereedschap uit de webshop van Partly.

Service & garantie bij Partly

Heb je vragen over de onderdelen van de Samsung Galaxy J? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.