iPhone 8 onderdelen

Toegegeven, de iPhone 8 is een prachtige maar breekbare telefoon. Met zijn voor- én achterzijde van glas beschadigt deze gemakkelijk. Is er iets kapot of gebroken aan jouw iPhone 8? Vervang of repareer dit zelf met onze geteste iPhone 8 onderdelen. Op alle onderdelen zit 6 maanden garantie en onze klantenservice helpt je graag door de reparatie heen.

✓ De hoogste kwaliteit

Klik hier voor onze iPhone 8 schermen
Klik hier voor onze iPhone 8 batterijen

Populair! Items worden veel verkocht, wees er snel bij

Populair! Items worden veel verkocht

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Onderdelen voor jouw iPhone 8

Alle onderdelen voor de iPhone 8 worden voordat ze naar je worden verzonden tot 3x getest. Zo ben je zeker dat de onderdelen goed zullen werken. Er zijn verschillende onderdelen verkrijgbaar zoals het iPhone 8 scherm, de batterij, oplaadpunten, front camera en de camera voor de achterkant. Heb je een onderdeel nodig dat niet in ons assortiment zit? Geen zorgen. Je kunt gerust contact met ons opnemen en wij doen ons uiterste best het juiste onderdeel te verkrijgen.

Is het slim om je iPhone 8 zelf te repareren?

Ja! Tenzij je natuurlijk twee linker handen hebt, is de reparatie van een iPhone 8 gemakkelijk. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen? Dan zit onze technische klantenservice voor je klaar om je te helpen met alle vragen die je hebt. Indien je er echt een rommeltje van hebt gemaakt, dan kun je de telefoon en het onderdeel naar ons opsturen en maken wij de reparatie af.

Verschillende kwaliteiten onderdelen

Zoals altijd zijn er verschillende soorten kwaliteiten onderdelen beschikbaar. Dit geldt met name voor het iPhone 8 scherm en de iPhone 8 batterij. De A+ kwaliteit zijn altijd de beste (OEM) schermen die op de markt te verkrijgen zijn. De high copy kwaliteit is een tussenkwaliteit met de beste prijs/kwaliteit verhouding. De compatibele, huismerk iPhone 8 onderdelen zijn van de standaard, uitgebreid geteste kwaliteit. Uiteraard functioneren alle onderdelen goed, ze zijn immers getest en er zit 6 maanden garantie op.