iPhone 7 Plus Onderdelen

iPhone 7 Plus Onderdelen
De iPhone 7 Plus is de grote variant van de iPhone 7 en de opvolger van de iPhone 6s Plus. De iPhone 7 Plus is op een paar punten sterk verbeterd. Vooral op het gebied van de camera is veel progressie geboekt. Zo heeft deze iPhone een camera met maar liefst 12 megapixels, met twee lenzen, een telelens en een groothoeklens, zodat er haarscherpe foto's kunnen worden gemaakt. Het scherm heeft een grootte van 5,5 inch en een resolutie van 1080x1920. Dit maakt de iPhone 7 Plus een zeer complete telefoon.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Defecte iPhone 7

Wanneer je problemen hebt met onderdelen van je iPhone 7 Plus, is dat geen probleem. Bij Partly koop je voordelige iPhone onderdelen, van zeer goede kwaliteit. De kwaliteit wordt gewaarborgd door alle producten grondig te controleren, voordat ze worden verkocht. Hierdoor is jouw iPhone 7 Plus na vervanging weer zo goed als nieuw!

iPhone 7 Plus scherm en batterij reparatie

Het komt nog wel eens voor dat er een barst in het scherm zit of dat de batterij het niet goed meer doet. Met Partly's onderdelen repareer je jouw iPhone 7 Plus scherm en vervang je jouw iPhone 7 Plus batterij gemakkelijk en snel. Een nieuw scherm of een nieuwe batterij koop je bij Partly voor voordelige prijzen, terwijl de kwaliteit altijd goed is. Wil je jouw iPhone 7 Plus dus weer in perfecte staat hebben? Koop dan bij Partly de losse onderdelen en regel het meteen!

Service en garantie

Heb je vragen over installatie of reparatie van je iPhone onderdelen? Geen probleem! Partly's Apple specialisten staan je graag te woord. Ze zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ze telefonisch bereiken op (030) 227 0154. Ook kun je mailen naar klantenservice@partly.nl of een berichtje sturen naar Facebook, WhatsApp of de live-chat.