iPhone 6s Plus onderdelen

iPhone 6s Plus onderdelen
De iPhone 6S Plus is de grotere en betere versie ten opzichte van de iPhone 6S. Met een 5,5 inch Retina HD-display met 3D Touch is het een maatje groter dan zijn voorganger en ook de batterij gaat een stuk langer mee. Toch komt het weleens voor dat onderdelen van de iPhone 6S Plus kapot gaan. Dit hoeft geen groot probleem te zijn. Bij Partly koop je namelijk gemakkelijk en voordelig nieuwe onderdelen voor je iPhone 6S Plus. Hierdoor is jouw iPhone na vervanging weer zo goed als nieuw! De onderdelen van Partly zijn van goede kwaliteit. Dit komt doordat alle producten uitvoerig worden getest voordat ze verkocht worden. Met behulp van een reparatieset is je iPhone 6S Plus weer snel gerepareerd.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

iPhone 6S Plus scherm en batterij reparatie

Het komt regelmatig voor dat er een barst in een iPhone scherm komt of dat de iPhone batterij het niet goed meer doet. Dit hoeft geen probleem te zijn. Bij Partly koop je onderdelen van zeer goede kwaliteit. Dit komt doordat alle producten uitvoerig worden getest, alvorens ze worden verkocht. Hierdoor is jouw iPhone 6S Plus na vervanging weer zo goed als nieuw!

Service en garantie

Wij helpen je graag wanneer je vragen hebt over de reparatie, installatie of andere onderwerpen. Onze Apple specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kunt ze telefonisch bereiken op (030) 227 0154. Ook kun je mailen naar klantenservice@partly.nl of een berichtje sturen naar Facebook of de live-chat.