iPhone 6 batterij

iPhone 6 batterij

Valt jouw iPhone 6 snel uit of laadt de batterij niet goed meer op? Dan is je accu waarschijnlijk niet goed genoeg meer. In dat geval kun je bij Partly een voordelige batterij van hoogwaardige kwaliteit kopen. De iPhone 6 batterijen zijn voor verkoop uitvoerig getest. Hierdoor zijn ze altijd van goede kwaliteit. Met een nieuwe iPhone 6 batterij van Partly kan jouw telefoon er weer helemaal tegenaan!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het vervangen van de batterij is niet moeilijk. Wanneer je thuis een reparatieset hebt, is het al helemaal zo gedaan. Partly verkoopt de reparatieset onder de categorie ‘Gereedschappen’. Na de reparatie van je iPhone 6 batterij, is je telefoon weer zo goed als nieuw!

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone 6, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Partly’s Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of klantenservice@partly.nl.