iPhone 5s batterij

iPhone 5s batterij

De iPhone 5S is al geruime tijd op de markt, maar het blijft een erg goede telefoon. Een nadeel van langdurig gebruik van een telefoon, is dat de batterij langzaam achteruit gaat. Om dit op te lossen, koop je een nieuwe batterij van hoogwaardige kwaliteit bij Partly. Wanneer je de iPhone 5S batterij hebt vervangen en je telefoon helemaal is gerepareerd, is hij weer zo goed als nieuw!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het vervangen van je iPhone 5S batterij is niet moeilijk. Zeker met behulp van een instructiefilmpje is het zo gedaan. Wel is het handig om in het bezit te zijn van een reparatieset. Deze is ook verkrijgbaar bij Partly. Je vindt de reparatieset onder de categorie ‘Gereedschappen’. Na de installatie van je iPhone 5S batterij kan je iPhone er weer uren tegenaan.

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone 5S, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Partly’s Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of klantenservice@partly.nl.