Op tijd voor de kerst? Bestel voor 20 december: elke dag kortingen!

Tot 20 december kerstkorting!

Mobiparts Universal Car Holder Black

Specificaties
ProductnummerMP-CARH-01
EAN8718066345394
MSRP Price€ 17,99
17,99
14,87 excl. BTW
2-5 dagen levertijd
Beschrijving

Verbeterde Mobiparts Universal Car Holder

De Universal Car Holder maakt handsfree bellen heel eenvoudig en geeft de smartphone een vaste en veilige plek in de auto. De holder is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig verstelbaarwaardoor deze voor vrijwel ieder type smartphone te gebruiken is. Gebruik uw smartphone vanaf deze Must Have in uw auto, nu als navigatie, zonder last te hebben van schitteringen van de zon.

Optimale bescherming en stevige houder met 5 kussentjes

Deze Easy-On-the-Go holder is sterk en afgewerkt met zacht materiaal dat de smartphone beschermt tegen krassen. Bevestigen kan eenvoudig aan de ruit van de auto of met de meegeleverde disc op het dashboard. Uw smartphone wordt stevig tussen liefst 5 kussentjes geklemd en beschermd en blijft prima op de plaats. U kunt de zijklemmen verbreden tot 85 mm, waardoor er meer ruimte ontstaat en grotere smartphones ook voldoende steun krijgen. Ook heeft de houder bescherm kussentjes aan de binnenzijde van de houder om schade aan uw smartphone te voorkomen.

Favoriete recepten, films en series prettig bekijken

De Holder is ook te gebruiken bij het bekijken en maken van uw favoriete recepten op de smartphone. Plak de Holder eenvoudig op de (salon)tafel, keukenkast of andere gladde ondergrond.Dit maakt het mogelijk om videos en andere content te bekijken zonder daarmee uw nek te belasten en de smartphone vies wordt. Het is nu ook mogelijk om ontspannener favoriete films, videos en tv-series on-demand te kijken, wanneer u de Holder op een gladde ondergrond plakt op een (ergonomisch) prettige hoogte. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld een salontafel, nachtkastje, bureau en eettafel.

Kenmerken:

  • Universal Car Holder van Mobiparts
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Must Have in uw auto
  • Ook ideaal om in de keuken, woonkamer of slaapkamer films, series of recepten te bekijken
  • Verstelbare basishouder
  • 5 bescherm kussentjes, klemmen uw smartphone stevig vast
  • Geniet zonder schittering van de zon, gebruik uw smartphone als navigatie
  • Zijklemmen kunnen verbreed worden, voor apparaten tot 85mm breed
Specificaties
ProductnummerMP-CARH-01
EAN8718066345394
MSRP Price€ 17,99
Klantenservice
Onze klantenservice is bereikbaar
Bel op 030 227 0154