Aangenaam.

Wij horen vaak 'Hé Partly. Mooie website, goede prijzen, maar wie zijn jullie nu eigenlijk?'. Daar geven wij natuurlijk maar al te graag antwoord op. Misschien is een klein stukje geschiedenis op zijn plaats. Wij van Partly zijn begonnen met het repareren van smartphones. Een logische stap was om de onderdelen online te gaan verkopen. Dat vinden we tot op de dag van vandaag nog steeds erg leuk om te doen. Veel later zijn daar accessoires (denk aan hoesjes en opladers) en refurbished producten bijgekomen.

Onze dagelijkse portie energie halen we uit alle positieve reacties die we van onze klanten krijgen. We willen niet opscheppen, maar we hebben namelijk een vrij hoog cijfer op de beoordelingswebsite Kiyoh.

Misschien is het leuk om een beeld te krijgen bij de mensen achter Partly. Mensen die elke dag opnieuw hun uiterste best voor je doen, en die je misschien wel eens aan de telefoon hebt gehad.

Boris

Boris is onze marketing & content held (hij heeft dit overigens niet geschreven). Grote kans dat je hem ook wel eens treft in onze chat, of aan de telefoon krijgt. Zijn leukste ervaring bij Partly? Hij is op date gevraagd via de chat. Natuurlijk is hij hier niet op in gegaan. Boris is al jaren gelukkig met zijn vriendin Anouk.

Jurriaan

Jurriaan zorgt ervoor dat je bestelling netjes wordt ingepakt en op tijd wordt meegegeven met de post. Daarnaast is hij met zijn vliegensvlugge vingerwerk verantwoordelijk voor vele telefoon reparaties. Heb je vragen over hardware of software? Jurriaan kan je vragen zeker beantwoorden!

Camille

Camille is de nieuwste aanwinst van Partly. Met haar jarenlange ervaring in de horeca, weet ze als geen ander wat klantvriendelijkheid inhoudt. De kans is dan ook zeer groot dat ze je via de telefoon of chat te woord zal staan. Ook zorgt Camille ervoor dat je bestelling op tijd wordt ingepakt, zodat deze de volgende dag bij je geleverd kan worden.

Roman

Roman is de oprichter en eigenaar van Partly. In 2013 begon hij met een reparatiebedrijf. Inmiddels is Partly geëvalueerd naar een full-service leverancier van refurbished (o.a.) smartphones, onderdelen voor draagbare elektronica en professionele tools en gereedschappen.

Tijdlijn

  • Januari 2013: eerste reparatie 'Phone Repair Utrecht' in een studentenhuis
  • September 2013: verhuizing Phone Repair Utrecht naar een verzamelkantoor
  • December 2013: opening webwinkel: TelefoonOnderdelen4u.nl
  • Oktober 2014: wij verhuizen en krijgen ons eigen pand
  • Juni 2015: naamswijziging naar Partly
  • September 2015: nieuwe website online
  • November 2015: wij verkopen nu naast consumenten ook aan bedrijven
  • Maart 2016: wij starten met de verkoop van refurbished smartphones
  • Oktober 2016: het werd krap, we verhuizen naar een grotere ruimte
  • Juli 2017: relaunch van alle websites: www.partly.nl / www.partly.be en partly.supply