Refurbished iPhone

De beste iPhone deals mét 2 jaar garantie (ook op de accu) vind je bij Partly. Met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche zijn wij dé aanbieder van refurbished iPhones. Zo vind je hét beste van Apple, voor betaalbare prijzen. Kies je voor refurbished dan kies je duurzaam.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Scoor de beste deals bij Partly en bespaar tot €100,- + GRATIS hoesje en screenprotector bij Refurbished iPhones

Cyber Week

+ Gratis Tempered Glass & Hoesje

☀️ Vakantie­geld actie

€10 korting op refurbished met code VD10

Hoesje + Tempered Glass
+ Gratis Tempered Glass & Hoesje

☀️ Vakantie­geld actie

€10 korting op refurbished met code VD10

+ Gratis Tempered Glass & Hoesje

📚 Back2School met Partly

€10 korting op refurbished met code B2S10 Uitgezonderd iPhone 14 serie
Gratis Tempered Glass

(Be)scherm actie

Bij aankoop van een iPhone scherm

iPhone 12 Pro 128GB grafiet

Morgen gratis in huis

v.a.  419

iPhone 12 Pro 128GB zilver

Morgen gratis in huis

v.a.  419

iPhone 12 Pro 128GB goud

Morgen gratis in huis

v.a.  419

iPhone 12 Pro 128GB oceaanblauw

Morgen gratis in huis

v.a.  419

iPhone 12 Pro 256GB grafiet

Morgen gratis in huis

v.a.  469

iPhone 11 Pro 256GB zilver

Morgen gratis in huis

v.a.  359

iPhone 11 Pro 256GB groen

Morgen gratis in huis

v.a.  349

iPhone 12 128GB rood

Morgen gratis in huis

v.a.  359

iPhone 11 Pro Max 256GB space grey

Morgen gratis in huis

v.a.  399

iPhone 12 Pro 256GB oceaanblauw

Morgen gratis in huis

v.a.  469

iPhone 11 Pro Max 256GB zilver

Morgen gratis in huis

v.a.  399

iPhone 11 Pro Max 256GB goud

Morgen gratis in huis

v.a.  399

iPhone 11 Pro Max 256GB groen

Morgen gratis in huis

v.a.  389

iPhone 13 128GB zwart

Morgen gratis in huis

v.a.  449

iPhone 13 128GB witgoud

Morgen gratis in huis

v.a.  459

iPhone 13 128GB blauw

Morgen gratis in huis

v.a.  449

iPhone 13 128GB groen

Morgen gratis in huis

v.a.  449

iPhone 13 128GB rood

Morgen gratis in huis

v.a.  449

iPhone 13 128GB roze

Morgen gratis in huis

v.a.  459

iPhone 13 256GB witgoud

Morgen gratis in huis

v.a.  499

iPhone 13 mini 128GB rood

Morgen gratis in huis

v.a.  409

iPhone 13 mini 128GB roze

Morgen gratis in huis

v.a.  409

iPhone 13 mini 256GB witgoud

Morgen gratis in huis

v.a.  459

iPhone 13 mini 256GB rood

Morgen gratis in huis

v.a.  459

Wat is refurbished van Partly?

Wij geven iPhones graag een tweede kans. Na gebruik worden de telefoons schoongemaakt, gecontroleerd op basis van 50 punten en waar nodig gerepareerd door onze Apple specialisten. Het verschil tussen een tweedehands iPhone en een refurbished iPhone is dat je bij een refurbished iPhone een gecontroleerde en goedwerkende iPhone krijgt.

Welke productconditie past bij jou?

We leveren alle iPhones in 3 verschillende productcondities. Alle condities zijn technisch 100% orde, de uiterlijke staat is het enige dat verschilt. Kies je voor een iPhone met wat meer krasjes? Dan ben je voordeliger uit! Veel mensen vinden dit erg interessant omdat ze altijd een hoesje of tempered glass om het toestel doen en het daarom vrijwel niet zichtbaar is. We leveren toestellen in A-grade (Zo goed als nieuw), B-grade (Licht gebruikt) of C-grade (Zichbaar gebruik). Lees meer over de productcondities.

Refurbished iPhones zijn de oplossing voor de toekomst

Een nieuwe iPhone kopen, kan erg duur zijn en het kopen van een tweedehands iPhone neemt veel risico’s met zich mee. Een refurbished iPhone biedt voor beide problemen de oplossing. De refurbished iPhone is een stuk goedkoper dan een nieuwe, maar je hebt door de garantie en controles toch zekerheid op de juiste kwaliteit. De refurbished iPhones van Partly worden zowel van binnen als buiten grondig schoongemaakt, gecontroleerd op defecten en waar nodig gerepareerd. Er komt ook nog eens een erg lange garantieperiode bij en je hebt altijd 14 dagen bedenktijd!

Welk iPhone formaat past bij jou?

Alle iPhone modellen op een rij qua formaat. Bekijk eenvoudig welk formaat bij jou past!

Partly iPhone formaten

Tot welke IOS versie wordt elke iPhone ondersteund?

Partly iOS ondersteuning 2023

Ons aanbod Refurbished Apple iPhone modellen

Ga voor duurzaam, kies voor een refurbished iPhone

Een ruime meerderheid van de Europese consumenten heeft nu nog de voorkeur voor het kopen van een nieuw toestel, waarom eigenlijk? Veel consumenten weten niet refurbished veel voordelen oplevert vergeleken met een nieuw of tweedehands toestel (zonder garantie). De belangrijkste voordelen zijn:

  • Grote kostenbesparing
  • Duurzame keus (tweede leven voor het toestel)
  • 2 jaar garantie (vaak op nieuw maar 1 jaar)

Dé meest gestelde vragen over een refurbished iPhone

Leveren jullie uit eigen voorraad?

Ja Partly levert alle toestellen uit eigen voorraad in samenwerking met het refurbished iPhone assortiment van Fixje. Hierdoor kunnen wij niet alleen razendsnel leveren, ook kunnen wij zo de kwaliteit op de best mogelijke manier beoordelen. Met een team van ruim 30 personen kunnen wij snel schakelen en de perfecte iPhone leveren, dat voor een betaalbare prijs.

Wat krijg je bij een refurbished iPhone?

Bij een refurbished iPhone van Partly ontvang je altijd oplaadaccessoires die je veilig kunt gebruiken. Zo kan je direct gebruik maken van je toestel. Apple zelf kiest ervoor om niet alle accessoires mee te leveren, wij vinden dit onzin en leveren het gewoon mee!

Zijn refurbished iPhone simlockvrij?

Ja, de iPhones die Partly verkoopt zijn allemaal simlockvrij.

Hoe goed is de batterij van een refurbished iPhone?

De batterij van een iPhone wordt altijd gecontroleerd op prestaties. Zo heeft de batterij altijd een capaciteit van 85% of hoger. Ook controleren we het aantal laadcyclussen en die zit op een maximale capaciteit van 900 keer waardoor de iPhone goed zal presteren.

Wat als de iPhone batterij niet meer goed presteert?

Indien je meent dat de accu na verloop van tijd snel leegloopt, dan wordt deze gratis vervangen, indien deze binnen de garantietermijn van twee jaar valt. De capaciteit van de accu moet dan teruggelopen zijn naar 70%  of minder ten opzichte van de originele laadcapaciteit. Zo weet je zeker dat de iPhone goed zal blijven presteren.

Hoelang zit er garantie op een refurbished iPhone?

Partly geeft 2 jaar garantie op alle refurbished iPhones. Garantie is erg belangrijk bij het kopen van een iPhone. Aan onze reviews kan je zien dat wij dit correct afhandelen, bekijk onze klanttevredenheidspagina voor meer informatie.

Is het slim om een refurbished iPhone te kopen?

Het kopen van een refurbished iPhone is erg slim. Je krijgt zo het beste van Apple alleen dan voor een betaalbare prijs. Met de 2 jaar garantie een zeer uitgebreide controle en de levering inclusief alle oplaadaccessoires die je nodig hebt is dit een goede keus. Dat het een goede keus is, zie je aan de reviews!

Hoe betrouwbaar is een refurbished iPhone?

De betrouwbaarheid van een refurbished iPhone hangt enorm af van de aanbieder waar je het toestel koopt. Wij adviseren om altijd voldoende reviews te lezen omdat je zo een goed beeld krijgt van de aanbieder waar je het toestel koopt. Helaas zijn er ook aanbieders die minder goed zijn voor de klant, kies daarom zorgvuldig uit waar je het toestel gaat kopen.

Wat zijn de nadelen van een refurbished iPhone?

Een nadeel van een refurbished iPhone is dat sommige nieuwe modellen nog niet leverbaar zijn als een refurbished toestel. Momenteel merk je bijvoorbeeld dat de iPhone 14-serie nog niet goed leverbaar is. Oudere toestellen daarentegen zijn wel goed te verkrijgen, je ziet ook dat de iPhone 13-serie tegenwoordig enorm populair is.

De kwaliteit van onderdelen kan een ander nadeel zijn indien een bedrijf niet de juiste onderdelen gebruikt. Bij Partly gebruiken we alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat een toestel altijd perfect blijft functioneren in het geval een reparatie nodig is.

Waar kan je het best een refurbished iPhone kopen?

Er zijn veel aanbieders die refurbished iPhones verkopen maar hoes kies je nu de juiste? Kies altijd voor een aanbieder die lang bestaat en financieel stabiel is, je wilt namelijk niet dat een bedrijf plotseling van de radar is verdwenen mocht je een garantie aanvraag willen doen. Het advies is altijd om voldoende klantbeoordelingen te lezen!

Advies op maat door ervaren specialisten

Partly beschikt over een team van specialisten die je goed kunnen adviseren bij het kopen van een refurbished iPhone. Heb je dus vragen of weet je niet goed welk toestel het meest geschikt voor je is? Vraag dan onze specialisten voor advies! Ons team is op werkdagen telefonisch bereikbaar en ook kan je altijd advies vragen via de live chat op de site of via de mail: [email protected].

Alle refurbished iPhones worden gratis en verzekerd opgestuurd zodat je zorgeloos bent. iPhones worden altijd direct geleverd uit ons eigen magazijn en uit onze eigen voorraad. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is de levering altijd snel. Waar wacht je nog op? Bestel je iPhone voor 23:59 en je hebt morgen al in huis!