iPhone SE Batterij / Accu (A+ Kwaliteit)

Specificaties
Productnummer10058
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone SE
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
16,11
13,31 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
minder dan 5 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone SE Batterij & Accu (A++ Kwaliteit)

De iPhone SE is een zeer geavanceerde telefoon. Het kan echter gebeuren dat je batterij het minder goed gaat doen. In dat geval is het raadzaam om een nieuwe iPhone SE batterij aan te schaffen. Dit kun je gemakkelijk en voordelig doen bij Partly. Partly verkoop accu’s van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kan jouw iPhone SE weer uren mee na de reparatie. Deze Batterij is van A++ kwaliteit en kan nog langer mee dan andere iPhone batterijen!

De iPhone SE batterij is zo vervangen. Het is handig om hierbij het juiste gereedschap te gebruiken. De reparatieset van Partly is hiervoor zeer geschikt. Deze vind je onder de categorie ‘Gereedschappen’.

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone SE, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Partly’s Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of [email protected]

Specificaties
Productnummer10058
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone SE
KleurNee
Klantenservice