iPhone 7 Scherm (LCD + Digitizer Glas) Wit

Specificaties
Productnummer10002
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
26,96
22,28 excl. BTW
Normale prijs
29,95
24,75 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 7 scherm wit

Zit er een barst of vlek in het scherm van je iPhone 7 en wil je je telefoon zelf repareren? Dan ben je bij Partly aan het juiste adres! Partly levert altijd goede kwaliteit. Dit wordt gewaarborgd door alle schermen uitgebreid te controleren voordat ze worden verkocht. Hierdoor krijg je bij Partly altijd waar voor je geld.

Het repareren van dit iPhone 7 scherm is gemakkelijk. Zeker met behulp van een reparatieset is jouw iPhone snel vervangen en ziet hij er weer als nieuw uit!

Dit iPhone 7 scherm wordt verkocht zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Deze onderdelen kun je gemakkelijk hergebruiken vanuit je telefoon. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Kijk dan eens naar de iPhone 7 met onderdelen.

Waarschuwing: dit scherm past alleen op de iPhone 7. Heb jij een iPhone 6s of een ander iPhone model, dan past dit scherm niet op jouw telefoon. Check dus voor je aankoop welke iPhone je hebt. Weet je niet hoe je dit kunt controleren? Kijk dan op deze informatiepagina voor een korte uitleg.

Specificaties
Productnummer10002
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7
KleurWit
Klantenservice