iPhone 7 Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Wij van Partly van onze aarde. Wist je dat wij bij elke 25 bestellingen een boom planten?
Lees meer
 59,95
Binnenkort beschikbaar
Beschrijving

iPhone 7 scherm met onderdelen zwart

Zit er een barst of vlek in het scherm van je iPhone 7? Dan is hij waarschijnlijk aan vervanging toe. Bij Partly koop je kwalitatief zeer goede schermen, voor schappelijke prijzen. De schermen worden voor de verkoop uitgebreid getest door Apple specialisten. Hierdoor is een goede kwaliteit gegarandeerd.

Het scherm van een iPhone 7 kun je zelf vervangen, als je in het bezit bent van een reparatieset. Dit scherm is uitermate geschikt om thuis te vervangen. Dit komt doordat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan: het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Na het vervangen van je iPhone 7 scherm, ziet jouw telefoon er weer uit als nieuw!

Waarschuwing: iPhone schermen worden gemaakt voor specifieke modellen. Zo past dit model enkel op de iPhone 7. Ben jij in het bezit van een andere iPhone? Kijk dan op de site voor een bijpassend scherm. Twijfel je over welke iPhone je hebt en weet je niet hoe je dit kunt controleren? Kijk dan op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je erachter komt welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10003
EANN/A
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7