iPhone 7 Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10003
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
35,96
29,72 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 7 scherm met onderdelen zwart

Zit er een barst of vlek in het scherm van je iPhone 7? Dan is hij waarschijnlijk aan vervanging toe. Bij Partly koop je kwalitatief zeer goede schermen, voor schappelijke prijzen. De schermen worden voor de verkoop uitgebreid getest door Apple specialisten. Hierdoor is een goede kwaliteit gegarandeerd.

Het scherm van een iPhone 7 kun je zelf vervangen, als je in het bezit bent van een reparatieset. Dit scherm is uitermate geschikt om thuis te vervangen. Dit komt doordat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan: het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Na het vervangen van je iPhone 7 scherm, ziet jouw telefoon er weer uit als nieuw!

Waarschuwing: iPhone schermen worden gemaakt voor specifieke modellen. Zo past dit model enkel op de iPhone 7. Ben jij in het bezit van een andere iPhone? Kijk dan op de site voor een bijpassend scherm. Twijfel je over welke iPhone je hebt en weet je niet hoe je dit kunt controleren? Kijk dan op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je erachter komt welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10003
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7
KleurZwart
Klantenservice