iPhone 7 Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Wit

Wij van Partly van onze aarde. Wist je dat wij bij elke 25 bestellingen een boom planten?
Lees meer
 59,95
Dit product is Op voorraad
Beschrijving

iPhone 7 scherm met onderdelen wit

Wanneer je een iPhone 7 hebt, wil je dat het scherm in perfecte staat is. Het komt vaak voor dat een telefoon op de grond valt en er een barst in het scherm komt. Partly biedt daarvoor de oplossing. Met deze kwalitatief goede schermen, ziet jouw iPhone 7 er weer zo goed als nieuw uit. De iPhone schermen van Partly zijn altijd van goede staat. Dit komt doordat de schermen uitvoerig gecontroleerd worden door Apple specialisten, voordat ze verkocht worden. Hierdoor krijg je bij Partly altijd waar voor je geld.

Het scherm van de iPhone 7 is snel te vervangen, wanneer je in het bezit bent van een reparatieset. Wat de reparatie nog makkelijker maakt, is dat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan: het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Na het vervangen van je iPhone 7 scherm, ziet jouw telefoon er weer uit als nieuw!

Waarschuwing: dit scherm past alleen op de iPhone 7. Heb je een iPhone 6s of een ander iPhone model, dan is het verstandig als je op de site kijkt naar een bijpassend scherm. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt en weet je niet hoe je dit kunt controleren? Kijk dan op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je erachter komt welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10004
EANN/A
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7