iPhone 7 Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) Zwart

Specificaties
Productnummer10005
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7 Plus
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
28,76
23,77 excl. BTW
Normale prijs
31,95
26,40 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 7 Plus scherm zwart

Wil je het scherm van jouw iPhone 7 Plus vervangen en wil je je iPhone zelf repareren? Koop dan een nieuw scherm bij Partly! De schermen van Partly zijn altijd van goede kwaliteit. Dit komt doordat de schermen uitvoerig getest worden voordat ze verkocht worden. Hierdoor worden alleen de perfecte schermen verkocht.

Het repareren van je iPhone 7 Plus scherm is met behulp van de reparatieset van Partly geen enkel probleem. Wanneer je dit nieuwe scherm op je iPhone hebt gemonteerd, ziet hij er weer als nieuw uit! Dit iPhone 7 Plus scherm wordt verkocht zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Deze onderdelen kun je gemakkelijk hergebruiken vanuit je telefoon. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Kijk dan eens naar de iPhone 7 Plus met onderdelen.

Waarschuwing: de iPhone schermen worden per model net anders gemaakt. Dit betekent dat dit scherm enkel op de iPhone 7 Plus past. Heb jij een andere iPhone dan de iPhone 7 Plus? Koop dan een ander scherm! Wanneer je twijfelt over welke iPhone je hebt, kun je kijken op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je uit kunt vinden welke iPhone je bezit.

Specificaties
Productnummer10005
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7 Plus
KleurZwart
Klantenservice