iPhone 7 Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) Wit

Specificaties
Productnummer10006
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7 Plus
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
27,16
22,45 excl. BTW
Normale prijs
31,95
26,40 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 7 Plus scherm wit

Is het scherm van jouw iPhone 7 Plus kapot en ben je op zoek naar een vervangend scherm? Kijk dan niet verder! Bij Partly koop je schermen van zeer goede kwaliteit. De schermen worden namelijk twee keer getest en gecontroleerd, voordat ze verkocht worden. Hierdoor ben je bij Partly verzekerd van de goede kwaliteit. Wanneer je dit scherm zelf wilt repareren, vormt dat geen enkel probleem. Zeker met behulp van een reparatieset is jouw iPhone scherm zo vervangen en ziet jouw iPhone 7 Plus er weer zo goed als nieuw uit.

Dit iPhone 7 Plus scherm wordt verkocht zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Deze onderdelen kun je gemakkelijk hergebruiken vanuit je telefoon. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Kijk dan eens naar de iPhone 7 Plus met onderdelen.

Waarschuwing: dit iPhone scherm is gemaakt voor een iPhone 7 Plus en past dus niet op andere iPhones. Ben je op zoek naar een scherm voor een iPhone 7 scherm of een ander iPhone scherm, zoek dan verder naar een bijpassend scherm. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt? Kijk dan even op deze informatiepagina voor een korte uitleg.

Specificaties
Productnummer10006
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7 Plus
KleurWit
Klantenservice