iPhone 7 Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10008
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7 Plus
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
40,46
33,44 excl. BTW
Normale prijs
44,95
37,15 excl. BTW
2-5 dagen levertijd

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 7 Plus scherm met onderdelen wit

Het is raadzaam om een nieuw scherm aan te schaffen wanneer er krassen of vlekken in jouw iPhone 7 Plus scherm zitten. Partly verkoopt voordelige iPhone schermen van zeer goede kwaliteit. De kwaliteit kan geleverd worden, doordat de iPhone schermen allemaal uitgebreid gecontroleerd worden voordat ze worden verkocht.

Het repareren van je iPhone 7 Plus kun je gemakkelijk en snel zelf doen. Wanneer je in het bezit bent van een reparatieset, is het helemaal zo gedaan. Dit scherm is erg makkelijk te repareren, omdat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan: het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Na het vervangen van je iPhone 7 Plus scherm, ziet jouw telefoon er weer uit als nieuw!

Waarschuwing: dit scherm is uitsluitend gemaakt voor de iPhone 7 Plus. Koop dit scherm dus niet wanneer je in het bezit bent van een andere iPhone. Weet je niet zeker welke iPhone jij hebt? Kijk dan op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je erachter komt welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10008
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 7 Plus
KleurWit
Klantenservice