iPhone 6S Scherm (LCD + Digitizer Glas) Zwart

Specificaties
Productnummer10013
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
26,96
22,28 excl. BTW
Normale prijs
29,95
24,75 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6s scherm zwart

Zit er een barst of vlek in je iPhone 6s scherm of vertoont hij andere kuren? Vervang dan gemakkelijk je iPhone scherm bij Partly. Wil je jouw iPhone 6s scherm zelf repareren? Dat kan heel goed! Met behulp van Partly's reparatieset is dat zo gedaan. Dit iPhone 6s scherm is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals Force Touch. De kwaliteit wordt bij Partly gewaarborgd door het scherm uitvoerig te controleren, alvorens het verkocht wordt. De schermen worden alleen verkocht wanneer deze helemaal perfect zijn. Hierdoor ben je zeker van goede kwaliteit.

Dit iPhone 6s scherm komt zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Deze kun je hergebruiken vanuit je telefoon. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Dat kan gemakkelijk met de iPhone 6s scherm met onderdelen.

Waarschuwing: dit scherm past alleen op een iPhone 6s. Heb je een iPhone 6 of een ander iPhone model? Zorg dan dat je een bijpassend scherm koopt. Weet je niet welke iPhone jij bezit en weet je niet hoe je hier achter komt? Kijk dan op deze informatiepagina voor een korte uitleg.

Specificaties
Productnummer10013
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s
KleurZwart
Klantenservice