iPhone 6S Scherm (LCD + Digitizer Glas) Wit

Specificaties
Productnummer10014
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
25,46
21,04 excl. BTW
Normale prijs
29,95
24,75 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6s scherm wit

Is het scherm van je iPhone 6s aan vervanging toe en wil jij hem zelf repareren? Koop dan dit scherm van Partly. Het iPhone scherm is van uitstekende kwaliteit. Ook zijn er nieuwe technologieën, zoals Force Touch, ingebouwd in het scherm. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het scherm maar liefst twee maal te testen voor verkoop. De schermen worden alleen verkocht wanneer ze helemaal perfect zijn. Hierdoor heb je bij Partly altijd waar voor je geld.

Dit iPhone 6s scherm komt zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Dat kan gemakkelijk met de iPhone 6s scherm met onderdelen.

Waarschuwing: controleer of dit scherm wel op jouw iPhone past. Dit scherm is namelijk uitsluitend geschikt voor de iPhone 6s. Wanneer je een iPhone 6 of een ander iPhone model hebt, past dit scherm niet. Weet je niet zeker hoe je controleert welke iPhone je hebt, kijk dan even op deze informatiepagina voor een korte uitleg.

Specificaties
Productnummer10014
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s
KleurWit
Klantenservice