iPhone 6S Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10015
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
33,96
28,07 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6s scherm met onderdelen zwart

Is het scherm van jouw iPhone 6s kapot? Bij Partly koop je een nieuw iPhone 6s scherm van zeer goede kwaliteit voor een voordelige prijs. De iPhone schermen gaan door een uitgebreide controle voordat ze worden verkocht. Hierdoor krijg je altijd waar voor je geld bij Partly. Met behulp van een reparatieset repareer je jouw iPhone 6s snel en gemakkelijk.

Let op: dit scherm wordt compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex verkocht. Het moeilijke werk is al gedaan, het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Hierdoor gaat het repareren nog sneller en ziet jouw iPhone 6s er weer zo goed als nieuw uit.

Waarschuwing: het iPhone 6s scherm past níet op andere iPhones. Zo is dit scherm bijvoorbeeld niet geschikt voor de iPhone 6 en andere iPhone modellen. Dit scherm past dus alleen op de iPhone 6s. Wanneer je twijfelt over welke iPhone je hebt, kun je het best even kijken op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je uitvindt welke iPhone je hebt.

Specificaties
Productnummer10015
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s
KleurZwart
Klantenservice