iPhone 6S Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) Zwart

Specificaties
Productnummer10009
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
26,96
22,28 excl. BTW
Normale prijs
29,95
24,75 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6s Plus scherm zwart

Heb je problemen met het scherm van jouw iPhone 6s Plus? Koop dan een nieuw scherm bij Partly. De iPhone schermen zijn van goede kwaliteit en ook nog eens erg voordelig. De schermen worden voor verkoop uitvoerig getest en gecontroleerd. De schermen worden pas verkocht als ze met een 100% score uit de test komen. Wil jij het scherm van je iPhone 6s Plus zelf repareren? Dat kan! Zeker met de reparatieset van Partly is je iPhone 6s Plus zo gerepareerd.

Dit iPhone 6s Plus scherm komt zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Dat kan gemakkelijk met de iPhone 6s Plus scherm met onderdelen.

Waarschuwing: dit scherm past alleen op de iPhone 6s Plus. Controleer dus goed welke telefoon jij hebt. Ben je in het bezit van een iPhone 6 Plus of een ander iPhone model? Zoek dan verder naar een bijpassend scherm. Als je niet zeker weet welke iPhone je hebt, kun je kijken op deze informatiepagina voor een korte uitleg.

Specificaties
Productnummer10009
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus
KleurZwart
Klantenservice