iPhone 6S Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) Wit

Specificaties
Productnummer10010
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
26,96
22,28 excl. BTW
Normale prijs
29,95
24,75 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6s Plus scherm wit

Is het scherm van je iPhone 6s Plus kapot? Geen paniek! Bij Partly koop je dit mooie scherm voor een goede prijs en met de reparatieset repareer je jouw iPhone 6s snel en gemakkelijk. Voor je het weet ziet jouw iPhone 6s Plus er dus weer zo goed als nieuw uit. Bij Partly krijg je altijd waar voor je geld. Dit komt doordat Partly de schermen altijd uitgebreid test voordat ze worden verkocht. Hierdoor worden alleen de perfecte schermen verkocht.

Dit iPhone 6s Plus scherm komt zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Dat kan gemakkelijk met de iPhone 6s Plus scherm met onderdelen.

Waarschuwing: dit scherm past alleen op de iPhone 6s Plus. Ben jij in het bezit van een iPhone 6 Plus of een ander iPhone model? Koop dan een ander scherm. Wanneer je niet zeker weet welk scherm op jouw iPhones past, kun je kijken op deze informatiepagina voor een korte uitleg.

Specificaties
Productnummer10010
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus
KleurWit
Klantenservice