iPhone 6S Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Wij van Partly van onze aarde. Wist je dat wij bij elke 25 bestellingen een boom planten?
Lees meer
 59,95
Dit product is Op voorraad
Beschrijving

iPhone 6s Plus scherm met onderdelen zwart

Zitten er krassen of vlekken in je iPhone 6s Plus scherm? Dan is het waarschijnlijk tijd om een nieuw scherm aan te schaffen. Bij Partly koop je voordelig een nieuw scherm van goede kwaliteit. Partly kan een goede kwaliteit leveren, doordat de schermen uitvoerig getest worden voordat ze verkocht worden. De test wordt uitgevoerd door Apple specialisten. Hierdoor krijg je bij Partly altijd waar voor je geld.

Het repareren van je iPhone 6s Plus scherm is een fluitje van een cent. Met de reparatieset van Partly is je iPhone 6s Plus zo vervangen. Dit scherm is nog makkelijker vervangen, omdat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan, het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Hierdoor ziet jouw iPhone 6s Plus er na vervanging weer zo goed als nieuw uit.

Waarschuwing: zorg dat je het goede scherm bij de goede iPhone koopt. Dit scherm is namelijk alleen geschikt voor de iPhone 6s Plus. Wanneer jij dus in het bezit bent van een iPhone 6 Plus of een ander iPhone model, dien je te zoeken naar een ander scherm. Twijfel je welke iPhone je hebt? Kijk dan op deze informatiepagina voor meer informatie.

Specificaties
Productnummer10011
EANN/A
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus