iPhone 6S Plus Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10011
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
35,96
29,72 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
nog 1 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6s Plus scherm met onderdelen zwart

Zitten er krassen of vlekken in je iPhone 6s Plus scherm? Dan is het waarschijnlijk tijd om een nieuw scherm aan te schaffen. Bij Partly koop je voordelig een nieuw scherm van goede kwaliteit. Partly kan een goede kwaliteit leveren, doordat de schermen uitvoerig getest worden voordat ze verkocht worden. De test wordt uitgevoerd door Apple specialisten. Hierdoor krijg je bij Partly altijd waar voor je geld.

Het repareren van je iPhone 6s Plus scherm is een fluitje van een cent. Met de reparatieset van Partly is je iPhone 6s Plus zo vervangen. Dit scherm is nog makkelijker vervangen, omdat dit scherm wordt geleverd compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan, het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd. Hierdoor ziet jouw iPhone 6s Plus er na vervanging weer zo goed als nieuw uit.

Waarschuwing: zorg dat je het goede scherm bij de goede iPhone koopt. Dit scherm is namelijk alleen geschikt voor de iPhone 6s Plus. Wanneer jij dus in het bezit bent van een iPhone 6 Plus of een ander iPhone model, dien je te zoeken naar een ander scherm. Twijfel je welke iPhone je hebt? Kijk dan op deze informatiepagina voor meer informatie.

Specificaties
Productnummer10011
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6s Plus
KleurZwart
Klantenservice