iPhone 6 Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10019
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
25,46
21,04 excl. BTW
Normale prijs
29,95
24,75 excl. BTW
Dit product is Uitverkocht
Beschrijving

iPhone 6 scherm met onderdelen zwart

Is het scherm van jouw iPhone 6 kapot? Koop dan nieuw iPhone scherm bij Partly. Voordat de schermen worden verkocht, worden ze uitvoerig getest. Dit wordt gedaan door Apple specialisten met uitgebreide ervaring. Wanneer de schermen met een 100% score uit de test komen, worden ze verkocht. Bij Partly ben je dus verzekerd van kwaliteit.

Het repareren van je scherm kun je helemaal zelf doen. Zeker wanneer je in het bezit bent van een reparatieset. Met behulp van deze set en eventueel een instructiefilmpje, ben je zo klaar met het vervangen van je iPhone scherm.

Let op: dit onderdeel is compleet met front camera/sensor flex, oorluidspreker met cover, LCD back plate en long home flex. Het moeilijke werk is al gedaan, het glas is aan het LCD scherm vastgelijmd.

Wil je een scherm met nóg fellere kleuren en nóg scherper beeld? Dat kan! Kijk dan naar de iPhone 6 scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: de schermen van iPhones passen alleen op de daarvoor bedoelde iPhone modellen. Dit iPhone 6 scherm past dus alleen op een iPhone 6. Voor de iPhone 6s en alle andere iPhone modellen zijn weer andere schermen nodig. Controleer dus goed welk scherm je koopt. Weet je niet meer zeker welke iPhone je hebt? Ga dan naar deze informatiepagina om uit te vinden welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10019
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurZwart
Klantenservice