iPhone 6 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ Zwart

Specificaties
Productnummer10021
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurZwart
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
35,96
29,72 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6 scherm (best quality) zwart

Is het scherm van je iPhone 6 kapot en ben je op zoek naar een goede vervanger? Stop dan met zoeken. Dit iPhone scherm is door de goede materialen bestand tegen een stootje. Daarnaast is het scherm voorzien van een zeer groot aantal pixels, waardoor het beeld erg scherp en kleurrijk is. Wil je jouw iPhone 6 zelf repareren? Ook dat kan! Met behulp van de reparatieset en een instructiefilmpje is het zo gedaan.

Het is goed om te weten dat dit iPhone scherm wordt verzonden zonder nieuwe homebutton en frontcamera. Deze dien je vanuit je vorige scherm te hergebruiken. Dit vormt geen enkel probleem! Mocht je dit toch vervelend vinden, dan adviseert Partly de iPhone 6 (best quality) zwart met onderdelen.

Waarschuwing: zorg dat je eerst controleert of dit scherm wel bij jouw iPhone past. Dit scherm past namelijk alleen op de iPhone 6. Dit scherm is dus níet geschikt voor de iPhone 6s en andere iPhone modellen. Twijfel je over welke iPhone je hebt? Neem dan een kijkje op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je uit kan vinden welke iPhone je hebt.

Specificaties
Productnummer10021
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurZwart
Klantenservice