iPhone 6 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ Wit

Specificaties
Productnummer10022
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurWit
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
33,96
28,07 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
minder dan 5 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6 scherm (best quality) wit

Wanneer je problemen hebt met je iPhone 6 scherm en je wilt het scherm vervangen met de beste kwaliteit, dan ben je bij Partly aan het juiste adres. Dit iPhone 6 scherm is van top kwaliteit, precies zoals je het van Apple gewend bent. Hierdoor ziet je iPhone 6 er na vervaging van het scherm weer zo goed als nieuw uit. Het zelf repareren van je iPhone 6 is geen probleem. Zeker met een reparatieset is het geen lastige klus.

Het is goed om te weten dat dit iPhone scherm wordt verzonden zonder nieuwe homebutton en frontcamera. Deze dien je vanuit je vorige scherm te hergebruiken. Dit vormt geen enkel probleem! Mocht je dit toch vervelend vinden, dan adviseert Partly de iPhone 6 (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: dit iPhone scherm past alleen op de iPhone 6. Controleer dus voor je aankoop of je wel echt in het bezit bent van een iPhone 6. Zo past dit scherm niet op een iPhone 6s of andere iPhone modellen. Weet je niet meer zeker welke iPhone je hebt? Op deze informatiepagina wordt uitgelegd hoe je dit kunt controleren.

Specificaties
Productnummer10022
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurWit
Klantenservice