iPhone 6 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ Wit

Specificaties
Productnummer10022
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurWit
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
33,96
28,07 excl. BTW
Normale prijs
39,95
33,02 excl. BTW
Dit product is Uitverkocht
Beschrijving

iPhone 6 scherm (best quality) wit

Wanneer je problemen hebt met je iPhone 6 scherm en je wilt het scherm vervangen met de beste kwaliteit, dan ben je bij Partly aan het juiste adres. Dit iPhone 6 scherm is van top kwaliteit, precies zoals je het van Apple gewend bent. Hierdoor ziet je iPhone 6 er na vervaging van het scherm weer zo goed als nieuw uit. Het zelf repareren van je iPhone 6 is geen probleem. Zeker met een reparatieset is het geen lastige klus.

Het is goed om te weten dat dit iPhone scherm wordt verzonden zonder nieuwe homebutton en frontcamera. Deze dien je vanuit je vorige scherm te hergebruiken. Dit vormt geen enkel probleem! Mocht je dit toch vervelend vinden, dan adviseert Partly de iPhone 6 (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: dit iPhone scherm past alleen op de iPhone 6. Controleer dus voor je aankoop of je wel echt in het bezit bent van een iPhone 6. Zo past dit scherm niet op een iPhone 6s of andere iPhone modellen. Weet je niet meer zeker welke iPhone je hebt? Op deze informatiepagina wordt uitgelegd hoe je dit kunt controleren.

Specificaties
Productnummer10022
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurWit
Klantenservice