iPhone 6 Scherm A++ Zwart

Beste kwaliteit
Wij van Partly van onze aarde. Wist je dat wij bij elke 25 bestellingen een boom planten?
Lees meer
 49,95
Dit product is Op voorraad
Beschrijving

iPhone 6 scherm (best quality) zwart

Is het scherm van je iPhone 6 kapot en ben je op zoek naar een goede vervanger? Stop dan met zoeken. Dit iPhone scherm is door de goede materialen bestand tegen een stootje. Daarnaast is het scherm voorzien van een zeer groot aantal pixels, waardoor het beeld erg scherp en kleurrijk is. Wil je jouw iPhone 6 zelf repareren? Ook dat kan! Met behulp van de reparatieset en een instructiefilmpje is het zo gedaan.

Het is goed om te weten dat dit iPhone scherm wordt verzonden zonder nieuwe homebutton en frontcamera. Deze dien je vanuit je vorige scherm te hergebruiken. Dit vormt geen enkel probleem! Mocht je dit toch vervelend vinden, dan adviseert Partly de iPhone 6 (best quality) zwart met onderdelen.

Waarschuwing: zorg dat je eerst controleert of dit scherm wel bij jouw iPhone past. Dit scherm past namelijk alleen op de iPhone 6. Dit scherm is dus níet geschikt voor de iPhone 6s en andere iPhone modellen. Twijfel je over welke iPhone je hebt? Neem dan een kijkje op deze informatiepagina. Daar wordt uitgelegd hoe je uit kan vinden welke iPhone je hebt.

Specificaties
Productnummer10021
EANN/A
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6