iPhone 6 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10023
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurZwart
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
42,46
35,09 excl. BTW
Normale prijs
49,95
41,28 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6 scherm (best quality) zwart met onderdelen

Wil je jouw iPhone 6 scherm vervangen en wil je het zelf repareren? Koop dan dit iPhone 6 scherm. Dit scherm is van zeer hoge kwaliteit. Door het grote aantal pixels is alles haarscherp. Ook zien de kleuren er precies uit zoals je het van Apple gewend bent. Het scherm is zo gemaakt dat het in staat is om een stootje op te vangen. Een ander groot voordeel van dit iPhone scherm, is het feit dat het compleet komt met nieuwe frame, LCD back plate, front camera en sensor flex. Deze zijn al aan het scherm vastgemaakt. Hierdoor is het repareren van je iPhone scherm zo gedaan. Met behulp van Partly's reparatieset maak je je iPhone weer zo goed als nieuw!

Waarschuwing: dit iPhone scherm past alleen op een iPhone 6. Pas dus goed op dat je dit scherm niet koopt voor een iPhone 6s of andere iPhone modellen. Weet je niet meer welke iPhone je hebt? Op deze informatiepagina kun je lezen hoe je controleert welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10023
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurZwart
Klantenservice