iPhone 6 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10024
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurWit
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
44,96
37,16 excl. BTW
Normale prijs
49,95
41,28 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6 scherm (best quality) wit met onderdelen

Heeft je iPhone 6 scherm de beste tijd gehad? Koop dan dit prachtige scherm bij Partly! Dit scherm is niet alleen voorzien van een zeer hoog aantal pixels, er komen ook verschillende onderdelen bij. Dit zorgt ervoor dat het vervangen van het scherm nog sneller gaat, omdat deze onderdelen al aan het scherm vastgemaakt zijn. Het repareren van je iPhone 6 is hierdoor een fluitje van een cent! Het scherm komt compleet met frame, LCD back plate, front camera en sensor flex. Ook is dit iPhone scherm gemaakt van de beste materialen. Hierdoor is het beeld haardscherp en zijn de kleuren mooi vel. Met behulp van Partly's reparatieset maak je je iPhone weer zo goed als nieuw!

Waarschuwing: dit iPhone scherm past alleen op een iPhone 6. Pas dus goed op dat je dit scherm niet koopt voor een iPhone 6s of andere iPhone modellen. Weet je niet meer welke iPhone je hebt? Op deze informatiepagina kun je lezen hoe je controleert welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10024
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6
KleurWit
Klantenservice