iPhone 6 Plus Scherm (LCD + Digitizer) Zwart

Specificaties
Productnummer11406
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6 Plus
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
24,61
20,34 excl. BTW
Normale prijs
28,95
23,93 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6 scherm zwart

Is jouw iPhone 6 scherm aan vervanging toe en wil jij hem repareren? Zoek dan niet verder! Partly biedt kwalitatief goede schermen voor voordelige prijzen. De iPhone schermen worden uitgebreid getest, voordat ze verkocht worden. Hierdoor weet je dat de kwaliteit altijd goed is. Wanneer je jouw iPhone scherm wilt vervangen, is het handig om een reparatieset te hebben. Hiermee is het repareren van de iPhone 6 een fluitje van een cent!

Dit iPhone 6 scherm komt zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Dat kan gemakkelijk met de iPhone 6 scherm met onderdelen.

Waarschuwing: de iPhone schermen zijn gemaakt voor specifieke modellen. Zo past dit iPhone 6 scherm niet op een iPhone 6s. Check dus goed welke iPhone je hebt, voordat je een nieuw scherm koopt. Weet je niet hoe je dit controleren? Kijk dan even op deze informatiepagina voor een korte uitleg.

Specificaties
Productnummer11406
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6 Plus
KleurZwart
Klantenservice